12.2.2024. 13:41
0
Poznato kako se povrijedio Savo Milošević
Brojni mediji iz regiona objavili su snimak selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Save Miloševića sa međunarodnog aerodroma u Beogradu na kojem je vidljivo da selektor "vuče" jednu nogu, te se mnogo govori o prirodi njegove povrede.

Savo Milošević snimljen je na aerodromu u Beogradu, a vidljivo je kako teško hoda. Sve to je pokrenulo pitanja o prirodi njegove povrede, a N1 saznaje da se radi o sportskoj povredi.

Naime, selektor u slobodno vrijeme igra tenis, te je tokom jednog meča povrijedio mišić. Iako nema službene dijagnoze, vjerovatno je u pitanju povreda aduktora, rečeno je za N1 iz izvora bliskog selektoru.

Nije poznato ni koliko će selektoru trebati za oporavak, ali navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine se nadaju da će Milošević fizički birti spreman za utakmice baraža za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Podsjećamo, Zmajevi 21. marta igraju polufinale baraža na stadionu “Bilino polje”, a ukoliko prođu selekciju Ukrajine, u finalu bi ih dočekao bolji između selekcija Izraela i Islanda nekoliko dana kasnije.

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.