12.3.2024. 14:28
0
Užasne scene: Reprezentativac Egipta se srušio u posljednjoj minuti utakmice
FOTO: Screenshot/x
Povremeni egipatski fudbalski reprezentativac Ahmed Refaat (30) doživio je srčani udar u ponedjeljak na utakmici njegovog Futurea protiv Al Ittihada u egipatskom prvenstvu. Refaat je i dalje u kritičnom stanju, a njegov klub saopćio da mu je srce stalo na više od sat vremena.
"Srce Ahmeda Refaata stalo je na više od sat vremena, uprkos svim pokušajima reanimacije koje je poduzelo medicinsko osoblje u blizini stadiona, nakon čega mu se brzina otkucaja srca postepeno poboljšavala. Ipak, njegovo stanje i dalje nije stabilno. Klub neprestano prati situaciju i istog trena ćemo vas izvještavati o svemu", naveo je Future u saopćenju.



Refaat se srušio na teren u 89. minuti utakmice, a u pomoć su mu odmah pritrčala dva fudbalera Al Ittihada. Vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje, a susret je prekinut.

(Aldin B.)

Egipat
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.