10.9.2023. 22:34
0
Košarkaši Partizana pobjednici internacionalnog turnira u Banjaluci
Košarkaši "Partizana" savladali su večeras u finalu internacionalnog turnira u Banjaluci ekipu Košarkaškog kluba "CSKA" iz Moskve rezultatom 74:54.

Rezultat po četvrtinama u finalu bio je 20:19, 13:7, 22:17, 19:11, a meč je odigran u fantastičnom ambijentu pred gotovo punim tribinama Nacionalnog teniskog kompleksa.

Izabranici trenera Željka Obradovića vodili su tokom svih 40 minuta i turnir završavaju sa maksimalnim učinkom - tri pobjede.

Na Internacionalnom turniru, organizovanom u čast 50 godina postojanja Košarkaškog kluba "Igokea", treće mjesto pripalo je košarkašima "Galatasaraja" nakon što su savladali "Hapoel" iz Jerusalima rezultatom 99:89. 

Ekipa "Turk telekoma" osvojila je peto mjesto pobjedom nad ekipom "Igokee", rezultatom 69:64.

Pobjedničkoj ekipi pehar je uručio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.