1.11.2023. 13:41
0
Ivanovića pitali o pojačanjima: Ja bih sada potpisao Teletovića, ali on ne može da igra
FOTO: Instagram
Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening, požalio se Ivanović na veliki broj povreda u ekipi

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Ivanović sjeo je na klupu španske Baskonije četvrti put u svojoj karijeri.

U Baskoniji je zatekao loše stanje, a već je naciljao neka pojačanja zbog velikog broja povreda. Na prvoj press konferenciji po povratku na klupu tima, Ivanović je otkrio s kakvim se problemima suočava.

- Ovdje su dobri igrači, dobar je tim. Problem su povrede i moramo da vidimo kako da ga riješimo. Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening. Ali na kraju igraju pet i sa pet možete dobiti utakmicu. 

Važno je da su spremni da igraju i pobijede. Nema problema. Klub mi je rekao da već traži da potpiše plejmejkera. Mnogi timovi traže kvalitetnog plejmejkera, ali nadam se da ćemo ga potpisati i da će uskoro stići organizator igre - rekao je Ivanović.

On će prvi meč po povratku u Baskoniju voditi u petak protiv Partizana.

Ivanovića su pitali da li će biti pojačanja u stručnom štabu, a on je spomenuo nekadašnjeg kapitena Bosne i Hercegovine Mirzu Teletovića.

- O stručnom štabu još nismo razgovarali. Prvo da vidim tim, što je važnije. Imamo vremena za to. Ja bih sada potpisao Mirzu Teletovića, ali on ne može da igra - našalio se Ivanović.

Inače, u međuvremenu je Baskonija je dovela plejmejkera Chris Chiozza koji je posljednji angažman imao u španskoj Mursiji, prenosi Avaz.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.