17.2.2024. 21:15
3
Elvedina Muzaferija je zaradila sjajnu svotu osvajanjem četvrtog mjesta
Elvedina Muzaferija zabilježila je danas najbolji rezultat u historiji bh. skijanja osvajanjem četvrtog mjesta na spustu u Crans Montani u okviru Svjetskog kupa. Muzaferija je ovim plasmanom ostvarila i najveću zaradu do sada. Zaradila je devet hiljada franaka, odnosno deset hiljada eura.

Nagrada za drugu poziciju je 22 hiljade franaka, dok je pobjednica u Crans Montani dobila 47 hiljada franaka. Muzaferija je trenutno 23. u poretku spusta sa 69 bodova. Ostao je još jedan spust i to u Kivtfjellu. Ukupno je 61. u poretku Svjetskog kupa sa 87 bodova.

Elvedina Muzaferija zabilježila je danas najbolji rezultat u historiji bh. skijanja osvajanjem četvrtog mjesta na spustu u Crans Montani u okviru Svjetskog kupa.

Muzaferija je ovim plasmanom ostvarila i najveću zaradu do sada. Zaradila je devet hiljada franaka, odnosno deset hiljada eura.

Nagrada za drugu poziciju je 22 hiljade franaka, dok je pobjednica u Crans Montani dobila 47 hiljada franaka.

Muzaferija je trenutno 23. u poretku spusta sa 69 bodova. Ostao je još jedan spust i to u Kivtfjellu.

Ukupno je 61. u poretku Svjetskog kupa sa 87 bodova.

(Erna H.) 

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.