27.12.2018. 14:56
0
Sejo Sekson putem video linka poručio: Članovi Pušenja nisu “ni oteti”, “ni prokleti”
DJ Roof Aw i frontmen mostarskog benda Dobre vibracije Mateo predstavili su se danas mostarskoj javnosti, te najavili dobru zabavu u novogodišnjoj noći na pozornici u Lenjinovom šetalištu.

U najluđoj noći osim navedenih izvođača nastupit će i SARS i Zabranjeno pušenje, čiji su članovi bili spriječeni pojaviti se danas u Mostaru, pa su pozdrave poslali iz Srbije i Slovenije, putem video linka. Sejo Sekson poručio je da članovi Pušenja nisu “ni oteti, ni prokleti”, već da su spriječeni obavezama u Sloveniji. Najavio je dobru zabavu i Mostarce pozvao na koncert, na kojem će predstaviti svoj novi album. Članovi SARS-a raduju se dolasku u Mostar nakon tri godine.

– Obećavamo sjajan provod. Žao nam je što nismo na konferenciji za medije. Kao što vidite, trenutno smo u studiju i pripremamo nastup u vašem gradu, poručili su članovi benda.

Prije SARS-a nastupit će DJ Roof Aw, a nakon njih i Zabranjeno pušenje čiji će dvosatni nastup započeti u 23 sata. Za kraj je predviđen nastup benda Dobre vibracije. Lider grupe Mateo iskazao je veliko zadovoljstvo što će pred sugrađanima nastupiti u novogodišnjoj noći, obećavši ludu zabavu i dobar provod. Dobre vibracije nastale su 2009, a do danas su uspjele postati prepoznatljiv i tražen bend u cijelom regionu.

Dobar provod obećao je i Mili Tiro iz MC Pavarotti, koji je zadužen za produkciju koncerta. On je podcrtao da je prošle godine urađen dobar posao, te da nema potrebe mijenjati tim koji je pobjednički. Iskoristio je priliku i osim odraslih koje je pozvao na koncert, poručio najmlađim Mostarcima i njihovim roditeljima da u ponedjeljak dođu i isprate bogat novogodišnji program za najmlađe, također na platou Šetališta.

Novogodišnji program započet će već večerašnjim nastupom Zostera, za sutra je zakazan nastup benda Letu štuke, dok je subota rezervisana za Elemental. Nedjelja je rezervisana za nastup najboljih bh. DJ-eva…


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.