19.2.2019. 11:09
0
Goca se emotivnom porukom oprostila od Šabana: 43 godine zajedno, a još mnogo toga je trebalo
Legenda narodne muzike Šaban Šaulić prije dva dana, u ranim jutarnjim satima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. U srbijanskoj dnevnoj štampi osvanule su brojne čitulje u kojima se opraštaju od kralja narodne muzike.

Njegova životna sapunica na vrlo emotivan način se oprostila od supruga.

– U dobru i u zlu, kroz bure i oluje… 43 godine zajedno, a još mnogo toga je trebalo- napisala je Goca, a onda nastavila:

– Ta mene si ti na jednom dalekom putu, gdje ću ti se i ja, kao i mnogo puta prije, jednog dana pridružiti, da tamo negdje ipak ostarimo zajedno,piše Expres

Ona je dodala i sljedeće:

– Od beskrajnog ponosa, do neizmjerne boli u srcu i duši tvoja Goca.


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.