30.1.2024. 9:21
1
Pogledajte kako su Zvezde Granda "isjekle" pjesmu Selme Bajrami
Takmičarka iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Širokog Brijega Antonija Čerkez sinoć je u emisiji "Zvezde Granda" otpjevala pjesmu Selme Bajrami "Kakvo tijelo Selma ima".

Taj nastup se mogao vidjeti sinoć kad je emisija i emitirana, ali ne i danas kad je objavljena na YouTubeu.

Taj trenutak pogledajte na 49:00 videa ispod:



Podsjećamo, nedavno je bosanskohercegovačkoj pjevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po naređenju bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina.

"Ne možete pokazivati simbole 'Velike Albanije' i uzimati novac u Srbiji. Kome je 'Velika Albanija' ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere", izjavio je Vulin.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.