18.12.2023. 20:42
0
Hoće li Marija Šerifović napustiti žiri "Zvezdi Granda" nakon dobijanja sina: Evo šta na sve kaže Saša Popović
Pjevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, i sa svojim nasljednikom trenutno boravi u Americi, gdje je dječak i rođen.

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović otkrio je sada da li će Marija napustiti “Zvezde Granda”, gdje je član žirija.

– Ako bude potrebno, čuvaćemo je, nije nikakav problem – našalio se Popović i otkrio kako je saznao da Marija ima sina Maria.

– Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavijestila me je PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vijest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je djete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela djete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je cijelu priču, kako je sve iznijela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je željela da ima svoje dijete – dodao je on.

Saša je otkrio i da se čuo sa Marijom, te je ispričao detalje njihovog razgovora nakon što je postala majka.

– Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dijete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspjela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK djeteta njen, da ima sve njene parametre.Saša je opisao i kako je izgledao trenutak kada je preko video poziva ugledao nasljednika porodice Šerifović, prenosi Blic.

– Vidio sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 prije podne. I vidim da Verica peva malom „Oči,oči“ od Suzane (smijeh). Rekao sam ‘Čekaj, rekla si da hoćeš muško dijete’, kaže ‘Muško je’, ja onda ‘Da ima plave oči’, kaže ‘Ima plave oči’, rek’o dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo vidjeti kad poraste- našalio se direktor u razgovoru za Grand i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je da li će Marija nastaviti svoj angažman u „Zvezdama Granda – rekao je on.

– Hoće, vjerujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla da iznese, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže ‘Evo nas, tu smo’ – zaključio je Popović.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.