2.4.2024. 13:43
1
Severina na binu izvela muškarca za kojeg kaže da je nezamjenjiv: "Neoženjen, visok, crn"
FOTO: Instagram
Pjevačica Severina Vučković godinama je prisutna na javnoj sceni, a sada je otkrila da ne bi bila tu gdje jeste bez svog benda.

Vučković je na sinoćnjem koncertu u Skoplju pojedinačno predstavila članove svog benda, a posebnu zahvalnost istakla je bubnjaru.

- Neoženjen, visok, crn, najbolji gitarista Balkana i šire, ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji instrumentalni album (izvođač i producent) i za producenta pop albuma godine - rekla je Severina, a potom na scenu izvela svog kolegu, piše Blic.rs.

Međutim, gitarista nije jedini bez kojeg pjevačicini nastupi ne bi izgledali isto, a sljedeći koji je privukao veliku pažnju publike bio je njen bubnjar.


- Mijenjam sve, al' bubnjara ne. On je moj vetar u leđa, u noge koje same krenu kad on zasvira. On ne lupa, on svira bubnjeve, on ih jede, on je simply the best – poručila je ushićeno pjevačica, a video je objavila na svom Instagram profilu.
Severina
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.