7.1.2017. 20:59
0
Muška moda: Obavezni modni komadi i detalji za 2017.
Neka jedna od vaših novogodišnjih odluka bude i ulaganje u neki od sljedećih komada koji će poboljšati svaku odjevnu kombinaciju.
ODIJELO
Iako možda ne nosite odijelo na poslu, investirajte novac u lijepo skrojeno odijelo koje će vam biti od pomoći u različitim prilikama. Teget odijelo u slim ili classic fit modelu će vam pomoći da se predstavite u najboljem svijetlu, a dodatan plus je što ćete moći da ga kombinujete sa sa različitim komadima odjeće. Dodatnu eleganciju možete postići džepnom maramicom.

BIJELA KOŠULJA
Kvalitetna bijela košulja se oduvijek smatrala osnovom stila svakog dotjeranog muškarca. Bez obzira da li idete na vjenčanje, poslovni sastanak ili žurku, bijela košulja će vam dati dozu neophodne ozbiljnosti i prestaviće vas kao muškarca koji vodi računa o svojoj pojavi.

SAT
Naravno, možete da vidite vrijeme na ekranu svog telefona, ali sat je neizostavan detalj stila svakog muškarca. Ove godine u trendu će biti nerazmetljivi minimalistički modeli satova sa kožnim narukvicama.

MANTIL
Mantili u različitim dužinama pored modnog elementa imaju i praktičnu svrhu u vidu zaštite od vjetra i kiše. Pored standardnih modela u boji pijeska sve popularniji su i oni u sivoj boji.

NAOČARE ZA SUNCE
Ne postoji ni jedna prilika, vremenski uslovi i stil kojeg dobro izabrane naočare za sunce neće poboljšati. Pored već popularnih avijatičarskih modela, u 2017. godini trend će biti i model kornjača naočara za sunce .

BOMBER JAKNA
Modni hibrid uličnog i militari stila svijetu je prestavio model bomber jakne koja je postala veoma popularna i vrlo je slična jaknama koje su nosili američki piloti tokom Drugog svjetskog rata. Najpopularnije su u maslinasto zelenoj i crnoj boji.

OKSFORD KOŠULJA SA RUSKOM KRAGNOM
Već pomalo zaboravljeni model košulje ove godine vraća se u velikom stilu, a posebno će im se obradovati ljubitelji casual stila.

ČIZME NA VEZIVANJE
Izdržljive, pouzdane, prikladne za sve vremenske prilike sa buntovnim vanvremenskim šarmom, čizme sa pertlama naprosto se moraju naći na vašem popisu stvari koje treba da kupite, ukoliko ih naravno već nemate.

BIJELE PATIKE
Teniski retro modeli patika su postali neizostavan dio moderne muške mode, pa ih možemo vidjeti kako ih muškarci nose u različitim stilovima.

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.