6.4.2024. 21:22
0
Haris Džinović otkrio kakvu ženu traži
FOTO: Screenshot
O detaljima razvoda Harisa Džinovića i Meline danima bruji javnost, a pjevač je otkrio da je spreman za novu ženu. Obzirom da je sada razveden čovjek, ništa ga ne sprečava u tome.

Muzičar je prvo priznao da je slobodan i emotivno dostupan muškarac, a zatim kakva bi žena trebalo da bude.

"Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav", rekao je Haris i otkrio kako se osjeća.

"Evo, vedar sam, nasmijan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao... Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se porodica. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovjek. Ono što te ne ubije, ono te ojača!",  kazao je pjevač za "Prvu".

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.