30.9.2023. 12:37
0
Danas se udaje Mahira Ahmiš
Mahira Ahmiš, koja je srca javnosti osvojila brigom o svom mužu Esedu koji je imao dijagnostikovanu MS i od koje je preminuo, putem svog Instagram profila danas je svoje pratitelje obavijestila da se udaje.

Vjenčanje je kako se može vidjeti u pozivnici zakazano za danas, a uslijedile su mnogobrojne čestitke njenih pratitelja.

“Danas je početak novog poglavlja u vašem životu. Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje”, jedna je od brojnih poruka upućenih Mahiri i njenom partneru.

Podsjetimo, sve vrijeme bolesti njenog supruga Eseda krhka, a toliko snažna, Mahira se brinula o njemu, noseći ga na vlastitim rukama. Dirnula je srca mnogih ljudi.

Pogledajte intervju koji je imala za Source portal OVDJE. 

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.