14.10.2023. 11:29
0
Supruga Willa Smitha otkrila pozadinu 'šamara' sa dodjele Oskara
Jada Pinkett Smith, supruga glumca Willa Smitha, nedavno je sve iznenadila izjavom da je njihov brak već neko vrijeme u krizi, te da ne žive zajedno od 2016. godine.

Tada je istakla i da još uvijek nije donijela definitivnu odluku kada je njihov odnos u pitanju, te da ne zna kakva je budućnost njihovog braka.

Ipak, tada su se mnogi sjetili incidenta sa prošlogodišnje dodjele Oskara, kada je Smith na sceni ošamario komičara Chrisa Rocka koji je napravio šalu na račun izgleda Jade Pinkett.

„Ne izgovaraj ime moje supruge tim je*enim ustima“, vikao je Smith na komičara, dok je Jada sjedila u publici.

„Dugo jedno drugo nismo zvali ‘muž i žena’ i pitala sam se – šta se dešava“, rekla je glumčeva supruga u emisiji „Today“ povodom incidenta, prenio je „People“.

„Will je bio ljut jer je Chris razgovarao sa mnom, a ja sam rekla: ‘To ima veze sa nekim sra*em od ranije’. To je sve što mogu da kažem, to uopšte ne liči na njega (Willa Smitha)“, ispričala je Jada i otkrila da ju je Chris Rock pozvao na sastanak kada je mislio da se ona i Will razvode, ali je ona to odbila.

Kako je rekla, a prenosi „Fox News“, on joj se potom izvinio.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.