13.8.2019. 16:53
0
Muškarac izazvao ženu na borbu u UFC-u, ona mu poručila da pazi šta želi
U borilačkom svijetu sve se više priča o historijskoj borbi u kavezu između žene i muškarca. Već su počela prva prozivanja u UFC-u, najjačoj MMA organizaciji.

Dvostruki prvak Henry Cejudo želi zlato Valentina Shevchenko pa ju je izazvao na borbu. Cejudo je na društvenim mrežama prozvao žensku prvakinju u muha kategoriji.

- Uživam u prelijepom Las Vegasu. Ali moj je mobitel pun toga da je neko imena Valentina Metak Shevchenko najdominantniji prvak svijeta. I pogodite šta? Znam da ona posjeduje zlato i ja želim to zlato. Valentina Shevchenko, imam poruku za tebe. Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta. Prozivam te. Možeš biti sljedeća koja će saviti koljena pred Triple C-om - rekao je Cejudo. 

Shevchenko mu je odmah odgovorila: 

- Vidjela sam video, mogu mu poručiti da pazi šta želi. On lovi zlato, ali mogu pristati na borbu i izgubit će to zlato zauvijek - kazala je Valentina MMA Showu Ariela Helwanija.

Shevchenko je prošli vikend drugi put odbranila pojas revanširavši se u Urugvaju Amerikanki Liz Carmouche za pojas iz 2010. Slavila je jednoglasnom sudijskom odlukom.

Koliko je Cejudo ozbiljan s tim prijedlogom, upitao je voditelj Valentinu.

- Ne znam, djeluje mi odlučno. Ne bojim se, rekla sam nakon zadnje borbe da čekam svakoga u oktogonu. Međuspolna titula? Na prvu mi je to bilo smiješno, očekivala sam prvo neku čestitku ili takvo nešto - nasmijala se Shevchenko.

Na potezu je gazda UFC-a Dana White, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.