11.11.2023. 18:58
0
Khabib otkrio koliko su mu novca nudili za povratak u oktagon: Nije bila laka odluka
FOTO: epa
Bivši MMA borac i zvijezda UFC-a Khabib Nurmagomedov se osvrnuo na svoje penzionisanje, kao i na ponude koje je dobijao od organizacije u kojoj je stvorio ime.

Nurmagomedov je u razgovoru sa Danijelom Cormierom otkrio da su te brojke išle i do 40 miliona dolara za jedan meč. 

- Nije lako reći "ne" kada ti nude 20, 30 ili 40 miliona dolara. Međutim, za mene taj novac nije sve i nije nešto najvažnije. Iako to nije bila laka odluka, ako sam odlučio, onda sam definitivno odlučio. Gotovo je i ostavljam to iza sebe. Sretan sam i nikad nisam požalio zbog svoje odluke. Nikada -  rekao je Nurmagomedov.

(Aldin B.)

KhabibUFC
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.