9.10.2016. 9:08
0
Stanko Antić tvrdi da mu policija nikada nije vratila lične stvari koje mu je oduzela radi istrage povodom ubistva pjevačice
Policija ni nakon šest mjeseci od brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović nije vratila lične stvari mještaninu Crvenke, Stanku Antiću, prenosi Kurir.

Njemu su inspektori još 22. aprila, u okviru istrage ubistva, oduzeli bicikl i garderobu, koji mu ni dan-danas nisu predali.

Policija je nakon pronalaska Jeleninog tijela na nasipu Crvenka u naselju Borča obavila razgovore sa gotovo svim mještanima, a od mnogih su oduzeti automobili, bicikli, garderoba i drugi predmeti kako bi se provjerilo da li na njima eventualno ima nekih tragova počinioca zločina. Kako kaže Stanko Antić, svim njegovim komšijama vraćeni su kola i bicikli, samo njemu nisu.

Policijski inspektori su u okviru istrage ubistva Jelene Marjanović Krsmanović pretresli Antićevu kuću, koja se nalazi u blizini mjesta zločina. Antić je bio ispitan i na poligrafu jer se sumnjalo da je on ležao u žbunju pored kanala gdje je pronađena pjevačica. Na ispitivanju je dokazano da on nije ležao u žbunju.

Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je 2. aprila, dok je trčala na nasipu Crvenka u Borči. Njeno tijelo je nakon 20 sati potrage nađeno u kanalu pored nasipa. Obdukcija je pokazala da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.