7.4.2024. 15:47
0
Potvrđeno da je umro od infarkta: Dalibor Dragijević prije smrti sve priznao, pomogao bratu da se riješi tijela
Daliboru Dragijeviću, bratu osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, u ranim je jutarnjim satima pozlilo i ubrzo je preminuo. Mrtvozornik je konstatirao kako je riječ o prirodnoj smrti, a neslužbeno se doznaje kako je umro od posljedica srčanog udara. Dalibor Dragijević danas je trebao biti saslušan na policiji.

Nakon što su Srđan Janković i Dejan Dragijević, uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, policija je uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice.

Kako ekskluzivno saznaje „Blic“, Dalibor Dragijević (40) priznao je da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić. Kako pišu, on je policiju vodio na više lokacija tokom jučerašnjeg dana ali ni na jednoj nije nađeno tijelo Danke.

Dejan Dragijević je na saslušanju u Zaječaru priznao da je zadavio Danku Ilić, te izjavio da je imao pomagače koji su mu pomogli sakriti tijelo. Izvor je za srbijanske medije otkrio kako je Dejan Dragijević priznao da su mu u tome pomogli upravo preminuli brat Dalibor i otac Rade.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.