29.7.2019. 21:34
0
Otac nastradale Tanje tog jutra došao je u pekaru i rekao da je čuo da su neka djeca poginula: Nije znao da je među njima i njegova kćerk
Tanja Lacković (18) je poginula u saobraćajnoj nesreći u Klenju, kod Bogatića.

Majka nastradale djevojke Tanje radi u prodavnici u selu. Tragičnog jutra, Tanjin otac došao je u pekaru i rekao da je čuo da su neka djeca stradala, da bi poslije otkrio da se zapravo radi o njegovoj kćerki - ispričali su u pekari.

Podsjećamo, u strahovitoj nesreći koja se dogodila u subotu rano ujutru, dok se petoro mladih kolima vraćalo iz noćnog provoda, život je na licu mjesta izgubilo čak njih četvoro, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.