23.7.2022. 20:41
0
Muškarac napao komšinicu sjekirom, pa se zabarikadirao u stanu
Pripadnici specijalne jedinice policije u Beranama u Crnoj Gori uspjeli su poslije višesatne akcije da uhapse Lj. Š. (58) koji je, naoružan sjekirom, povrijedio komšinicu, a nakon toga se zabarikadirao u svom stanu.

Naime, Lj. Š. (58) je oštećenoj M.K., kako se sumnja, nanio povrede u predjelu glave i lijeve podlaktice upotrebom sjekire, u namjeri da je liši života, nakon čega je napustio lice mjesta i zaključao se u stanu u kojem boravi - saopćeno je iz Uprave policije.

Lj. Š. je nakon dolaska policije odbio da se preda, pa je angažovan pregovarač, a nakon toga i pripadnici Protivterorističke jedinice koji su izvršili upad u prostorije i uhapsili osumnjičenog.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama osumnjičenog stiču elementi krivičnog djela ubistvo u pokušaju, naveli su iz policije.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.