6.4.2023. 14:31
0
Sjednica Glavnog odbora DPS-a: Razmatrat će se ostavka Đukanovića
FOTO: A. O. / Antena M
Glavni odbor Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS) zasjeda u staroj zgradi Vlade u toj zemlji.

Bivši predsjednik ove zemlje, Milo Đukanović, jučer je podnio ostavku na mjesto predsjednika stranke, a vršilac dužnosti predsjednika bit će sadašnji šef Kluba poslanika te stranke Danijel Živković.

Glavni odbor trebalo bi da potvrdi jučerašnje odluke.

Prema saznanjima Antene M, Kongres stranke na kojem će biti izabran Đukanovićev nasljednik biće održan nakon parlamentarnih izbora.

Iz partije je najavljeno da će nakon završetka sjednice Glavnog odbora biti održana press konferencija na kojoj će govoriti predstavnici stranke. 


(A.R.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.