27.7.2023. 10:37
0
Slučaj nestanka Beograđanina u Crnoj Gori sve veća misterija: "Sin je htio s njim, rekao mu je da mora sam"
U ponedeljak ujutru nakon 11 sati Vladan je krenuo ka Ulcinju iz Utjehe, a prema riječima njegove supruge, od tada nema ni traga ni glasa od njega.

Dragica Stanković, supruga nestalog Vladana Stankovića, oglasila se i jutros i objasnila kako se sve odvijalo. Ona se i dalje nalazi u Crnog Gori sa djecom, a kako je istakla, policija traga za njim i dalje, a lociran je i njegov mobilni telefon.

“Rekao je da idemo kući”

– Ustao je ujutru sa jakim bolovima u stomaku, a prošle godine je imao probleme sa pankreasom. U pitanju je bila upala pankreasa, nikakva ozbiljnija dijagnoza. Počeo je da povraća, oblivao ga je znoj, rekao je da idemo kući. Spakovali smo se za nekih sat vremena, auto napunili stvarima. Nakon toga je rekao da pričekamo malo, pa otišao da legne. Nedugo zatim je sjeo u auto i rekao da ide samo nešto da završi i odlazi. Rekao je da ide sam, ali se sin uhvatio za kvaku od auta i rekao ‘tata idem ja sa tobom’ na šta mu je Vladan odgovorio da mora sam – započela je Dragica Stanković i dodala:

– Spakovali smo se za sat vremena, napunili smo stvarima auto. Samo da krenemo, i on kaže samo da dođe sebi. Za desetak, petnaestak minuta on sjeda za auto i kaže idem nešto samo da završim. To je bilo pola 11, 20 do 11, taj vremenski period. Zet mu je rekao da ide za njim, a on je rekao da ide sam. Dijete se hvata za automobil i kaže “tata, idem ja sa tobom”, a on je insistirao da mora sam i da će se brzo vratiti. Od tada ne znamo ništa, zvali smo ga poslije 20 minuta. Telefon zvoni i on se ne javlja. Telefon je lociran u Valdanosu, ta bazna stanica pokriva nekih pet kilometara. Policija je na terenu, uključene su gorske službem danas su obećali da će pustiti dva drona, jer je teren nepristupačan – kaže Dragica za Kurir.

Sem lokacije mobilnog telefona kaže da više nema nikakve informacije. Ona je ostavila i podatke vezane za automobil koji njen suprug vozi:

– Auto je “fiat Idea”, teget boje, ima velike crne nosače sa strane, tablice su BG 1986 ST. Ako imate neka saznanja, javite se na 0646153909 – naglasila je Dragica Stanković.

Ima tetovaže na lijevom ramenu i ruci, vozi automobil “fiat idea”

Vladan ima dvije tetovaže na lijevom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu.

Nestanak je prijavljen policiji Crne Gore i oni ga traže od juče. Njegova supruga moli sve koji imaju ikakvu informaciju da im se jave, ili da jave odmah policiji.

U crnogorskoj policiji je potvrđeno da je Vladanov nestanak prijavljen, te i da tragaju za njim.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obavijeste policiju ili jave njegovoj porodici na ove brojeve telefona:

0646153909 – Dragica Stanković, supruga

0600769048 – Snežana Kukić, sestra

Potraga
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.