29.7.2023. 16:51
0
Horor u Baru: Manijak (56) uveo djevojčicu iz inostranstva u WC i zlostavljao
FOTO: Vijesti.me
Crnogorska policija je saopštila da je uhapšena jedna osoba zbog "nedozvoljenih polnih radnji na štetu maloljetnog lica"

Kako su saopštili, službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" - Odjeljenje bezbjednosti Bar lišili su slobode lice I. S. (56) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, na štetu maloljetnog lica.

Naime, sumnja se da je on 28. jula 2023. godine, oko 16:00 sati, u jednom ugostiteljskom objektu u Baru, maloljetnu stranu državljanku uveo u kabinu toaleta i dodirivao po intimnim dijelovima tijela, protiv njene volje, prenos Avaz.

Priveden je državnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Baru koji mu je odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.