5.8.2023. 12:21
0
Policija spriječila HOS-ovce sa natpisima “Za dom spremni” da uđu u Knin
Kiša prvi problem, oznaka HOS drugi problem - na ulasku u Knin policajci su spriječili 20 članova Udruge veterana 9. bojne HOS-a Rafael vitez Boban i s policijskim vozilima tzv. "maricama" ih sada prebacuju u Šibenik.

– Kao udruga smo dobili pozivnicu za sudjelovanje u protokolu od Ministarstva hrvatskih branitelja, a ja kao zapovjednik 114. brigade Hrvatske osobno od premijera Andreja Plenkovića. I evo me sada u marici – kazao je penziosani se pukovnik  Marko Skejo.

Pripadnici HOS-a na svojim oznakamo imaju fašistički pozdrav “Za dom spremni”. Njihov razgovor sa policijom pogledajte u videu:



Podsjetimo, danas se u Kninu obilježava godišnjica akcije Oluja.

 
KninHOS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.