25.8.2023. 9:03
0
U Rijeci uhapšen pedofil (85), neprimjereno dirao djevojčicu
FOTO: Ilustracija
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci ispitalo je 85-godišnjeg hrvatskog državljanin protiv kojeg je policija podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Muškarac se sumnjiči da je navedeno kazneno djelo počinio 16. kolovoza, na području Primorsko-goranske županije. Neslužbeno se saznaje da je riječ o bludnim radnjama u kojima je iskorištena djevojčica, prenosi burin.hr.

Tužiteljstvo je sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog muškarca zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Ako se osumnjičeniku dokaže krivnja, prijeti mu od jedne do osam godina zatvora, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.