7.2.2024. 20:26
0
Užasan zločin - Srbin 15 puta izbo suprugu: “Polila me kafom, bacila odjeću iz ormara, a onda mi je pao mrak na oči”
Državljanin Srbije (53) koji se u Švicarskoj tereti da je svoju suprugu ubio nožem, pred sudom se pravdao da ga je tašta tukla, a žena provocirala te da se ne sjeća zašto je brutalno presudio ženi sa kojom ima troje djece.

Kako navode švicarski mediji suđenje je održano jučer ujutru kada je do detalja navedeno šta se dešavalo tog kobnog 14. juna 2020. godine.

Srbin se tereti da je ubio svoju ženu u Emenbruckeu, tako što joj je zadao sedam uboda nožem u vrat i osam u grudi.

On je jučer na sudu, na kom je održan glavni pretres, svjedočio da ga je supruga provocirala i tukla prije zločina, kao i da se ne sjeća samog ubistva.

"Počela je da me provocira i htjela je namjerno da započne svađu. Polila me kafom, a onda svu odjeću bacila iz ormana. Pao mi je mrak na oči. Znam da je bilo tuče, ali se ne sjećam šta se dogodilo. Kada sam došao k sebi, video sam šta sam uradio – rekao je sudijama, prenosi Blic.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.