27.2.2024. 11:30
0
Detalji likvidacije u Baru: Ubijen kriminalac Edmond Mustafa, ranjena žena
FOTO: Vijesti.me
Pripadnik organizovane kriminalne grupe E.M. ubijen je jutros u pucnjavi u Baru, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Prema saznanjima “Vijesti”, ubijen je Edmond Mustafa.

Zbog sumnje da je umiješan u jutrašnju likvidaciju Mustafe, u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba. Istražitelji utvrđuju da li i kakve veze ima sa ubistvom.

Navodno, inspektorima je poznat i identitet izvršioca.

Prema saznjanima “Vijesti”, riječ je o Baraninu koji pripada tamošnjem ogranku organizovane kriminalne grupe škaljarski klan.

Policija je nakon pucnjave blokirala grad.

Očevici iz ugostiteljskih objekata u ulici Maršala Tita kazali su da su čuli više hitaca, a da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba.

Očevici su rekli da je napadač pobjegao na motoru, kao i da je žrtva prevezena vozilom Hitne pomoći pod rotacijom.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Uprava policije je saopštila da se pucnjava dogodila jutros u 9.10 sati.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ‘Jug’ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog djela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja. U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela”, navodi se u saopštenju.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, kako se navodi, sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.