27.3.2024. 17:25
0
Objavljen snimak: Automobil jurio kroz naselje samo 2 minute nakon nestanka Danke Ilić
FOTO: telegraf/screenshot
Srbijanski mediji objavili su snimak sigurnosne kamere komšijske kuće u blizini koje je nestala Danka Ilić (2), a na kojem se vidi automobil koji žurno prolazi.

Djevojčica je nestala juče oko 13.45 sati, dok je automobil primijećen na snimku u 13.47.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se samo stotinak metara od njihove porodične kuće, ispred koje je nestala Danka.

Kako javlja novinar Telegrafa sa lica mjesta, automobil se kreće u smjeru od porodične kuće Ilića.

Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Danka je nestala u vrijeme kada je snimak nastao, a prema riječima njene majke, trag se djevojčici izgubio u momentu kada je ona drugom djetetu davala vodu.

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom “Pronađi me”, a informacije o djevojčici Danki poslati su SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom djevojčicom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.