16.4.2024. 9:13
1
Policija je jutros privela izgleda jedinu osobu koja može dati odgovor na pitanje gdje je tijelo djevojčice Danke
Dvanaesti je dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić (2), a policija i dalje pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali nažalost. pomaka i dalje nema.

Kako pišu mediji u Srbiji, radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponiju otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo.

Kako doznaje Blic, majka Dejana Dragijevića, Svetlana, i njezin suprug Radoslav stigli su jutros u Više javno tužiteljstvo gdje će biti i ispitani. Advokat Dragijevića potvrdio je da policija mora razgovarati i s Radoslavom.

Podsjećamo, Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. No brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru. Ocu je određen istražni zatvor od mjesec dana.

Nadalje, osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.