3.4.2024. 8:19
0
HDZ objavio fotografije sa SDP-ovog skupa: "Kakav debakl, došlo više kandidata nego glasača"
FOTO: Screenshot/facebook
Dvije sedmice pred parlamentarne izbore u Hrvatskoj ne prestaju prozivke dvije strane - HDZ i SDP.

Počelo je sa Andrejom Plenkovićem i Zoranom Milanovićem, ali se ubrzo proširilo i na stranke, pa su tako na stranici HDZ-a na društvenim mrežama brutalno ismijali predstavljanje kandidata koalicije Rijeke pravde u 8. izbornoj jedinici, koje je održano u Rijeci.

Naime, na fotografijama koje su objavili vidi se jako mali broj prisutnih, te su to odlučili iskoristiti da napadnu SDP.



- Koji debakl u Rijeci, na predstavljanju SDP-ove koalicije u 8. izbornoj jedinici! Ili fijasko, ako vam je draže. Došlo je više predsjednika "stranaka" i kandidata nego što se okupilo Riječanki i Riječana! Računajući pritom i novinare i snimatelje.

Tako to biva kada se sam baciš u toksične rijeke Milanovićeva bezakonja i primitivizma. Kada mu držiš ljestve u pokušaju da zaustavi rast plaća i zaposlenosti, a da povuče Hrvatsku sa sobom u međunarodnu izolaciju i ekonomski ponor. Peđa G. očito ništa nije naučio nakon nedavno propalih "protesta". Milanovićeva balkanština ne prolazi kod hrvatskih ljudi - poručili su iz HDZ-a.

Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.