29.8.2023. 19:08
0
Objavljene prve slike i snimci sa sahrane Jevgenija Prigožina: Sahranjen je pored oca
Šef plaćeničke grupe Wagner Jevgenij Prigožin sahranjen je danas u Sankt Petersburgu u krugu porodice i najbližih prijatelja.

- Oproštaj od Jevgenija Viktoroviča protekao je u zatvorenom formatu. Oni koji žele da se oproste mogu da posjete Porohovsko groblje - navodi se u kratkoj objavi na Telegramu, uz fotografiju Prigožina.


Nekoliko sati nakon sahrane pojavile su se i prve fotografije i snimci Prigožinovog groba. Na snimcima se može vidjeti da je na sahranu, ipak, došlo više ljudi nego što je prethodno saopćeno, odnosno više stotina.


Na fotografijama koju je objavila agencija AP vidi se da je na ulazu i u samom groblju bile rapoređene policijske snage. Na grobu Prigožina je krst sa tablom na kojoj piše njegove ime, kao i cvijeće i borove grane.

Jevgenij Prigožin sahranjen je pored svog oca, Viktora Jevgenjeviča Prigožina.

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.