2.10.2023. 22:40
0
Snažna eksplozija u Osfordu: Zavladala velika panika
Snažna eksplozija potresla je područje Oxforda, u Velikoj Britaniji, a video snimak prikazuje kako se snažan prasak čuje nakon sijevanja munja.

Engleski mediji prenose kako je lokalno stanovništvo uznemireno nakon “glasnog praska”, a mnogi su prijavili i nestanak struje ubrzo nakon eksplozije.

Na videu koji se širi društvenim mrežama može se čuti kako osoba, koja vjerovatno i snima, govori: “To je ogromno”.

“Ne znam, ali bilo je ogromno. Nekoliko minuta kasnije bilo je mnogo vatrogasnih/policijskih automobila”, dodao je nepoznati muškarac.

Za sada nema zvaničnih informacija šta je izazvalo tajanstveni prasak, iako mnogi smatraju da je uzrok eksplozije udar groma jer je zabilježena snažna grmljavina na tom području.

Inače, ovo područje Oxfordshire je među desetinama lokacija u Velikoj Britaniji koja se nalaze pod žutim upozorenjem zbog grmljavine, kako je ranije večeras objavio Met Office.



(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.