27.10.2023. 13:58
0
Užas u Njemačkoj: Dječaci izboli beskućnika na smrt, zločin snimali mobitelom
Njemačka policija je uhapsila 14-godišnjaka i dvojicu 15-godišnjaka, osumnjičene da su nožem na smrt izboli beskućnika u Horn-Bad Meinbergu u okrugu Lippe u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, a zločin snimili mobitelom.

Mrtvog muškarca u četvrtak je na livadi pronašao prolaznik.

- Prolaznik je otkrio mrtvog čovjeka na livadi u Horn-Bad Meinbergu u okrugu Lippe u četvrtak ujutro, rekao je glasnogovornik Ureda javnog tužitelja u Detmoldu.

Identitet još nije utvrđen, a navodno se radi o beskućniku, javlja Radio Hochstift. Obdukcija muškarca zakazana je za petak.

Kako je saopćilo državno tužilaštvo, osumnjičeni 14-godišnjak i dvojica 15-godišnjaka u petak su privedeni sucu. Prema prvim istragama, tinejdžeri su slučajno sreli beskućnika, rekao je policijski glasnogovornik.

Kako javljaju lokalni mediji, jedan od mladića je snimio i objavio video. Policija hitno apeluje da se video dalje ne distribuira.

- Distribucija video materijala mogla bi predstavljati kazneno djelo i bit će procesuirano, stoji u saopćenju, prenosi fenix-magazin.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.