26.3.2024. 8:48
0
Zelenski demantovao navode o umiješanosti u teroristički napad u Moskvi: "Putin je bolesno stvorenje"
FOTO: screenshot
Volodimir Zelenski odbacio je optužbe ruskog predsjednika Vladimir Putina da je Ukrajina umiješanja u teroristički napad u predgrađu Moskve, gdje je život izgubilo 137 osoba.

Zelenski je tokom svog redovnog obraćanja poručio kako Putin sve osim sebe smatra teroristima.

- Danas je Putin opet pričao sam sa sobom, i to je emitirano na televiziji. Opet optužuje Ukrajinu. Bolesno i cinično stvorenje. Za njega su svi teroristi, osim njega samog, iako je pogonjen terorom već dvije decenije. On je najveći otvor za teror. On i njegove specijalne službe. A kada on ode, s njim će nestati i potražnja za terorom i nasiljem, jer to je njegov zahtjev. Ničiji više - rekao je sinoć Zelenski.

Zelenski je zahvalio svima koji rade na otklanjanju posljedica najnovijih ruskih udara. Istakao je kako je izuzetno važno obratiti pozornost na one kojima je potrebna podrška.

Prema njegovim riječima, čak i ako je nekome neugodno tražiti pomoć, drugi trebaju sami obratiti pozornost, podržati ih i ne ostavljati same. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.