24.7.2023. 10:56
0
Jeziv trenutak: Voditelj izgubio svijest i srušio se, odmah prekinut program
Hislop je samo nekoliko sekundi ranije najavio meč, a onda počeo da gubi ravnotežu. U Pasadeni je odjednom ostao bez svijesti i počeo da pada na kolegu Dena Thomasa.

Program je prekinut 10 sekundi kasnije, nakon što su prišli i kamermani i ostali članovi tima. ESPN je kasnije javio da se Shaka osjeća dobro i da sada komunicira sa svima. Upućen je na dalje ljekarske preglede.

Utakmica je završena pobjedom Reala sa 3:2 nad Milanom. Tomori i Romero su pogodili za Rossonere, a onda je uslijedio preokret u režiji Valverdea koji je postigao dva pogotka dok je gol za pobjedu postigao Vinicius Junior.


(Admir O.)

 

VoditeljTV
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.