4.5.2022. 19:35
Aktivistica Elma Slabić: Budite akademski korektni i uzorni studenti!
Elma Slabić studentica je Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Razgovaraloi smo o pravima studenata i o stanju u kojem se nalaze svi oni koji su u BiH na nekom od Univerziteta.

Uz formalno obrazovanje, neformalno ju je dovelo do društveno-odgovornih angažmana koji joj omogućavaju djelovanje na mlade ljude. Pored djelovanja u našoj zemlji, Bosnu i Hercegovinu predstavljala je na Evropskim samitima o sigurnosti, ekonomiji i unapređenju kvalitete života. Najmlađa je noministica nagrade za najinspirativnije žene BiH, što pokazuje da njen angaman prepoznaju i građani.

Neko je ko zagovara ostanak mladih u BiH, te i uz svoje znanje koje dijeli pokšava probuditi svijest o proaktivnosti. PAmetni studenti nam trebaju, poslušajte šta nam je Elma ispričala pred kamerom Sourcea o studiranju u BiH i o pravima studenata.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana