31.8.2022. 13:08
Šta se dešava sa legendarnim Nedvedom: Nakon "sendviča" sa tri djevojke i dodirivanja grudi, snimljen u novom skandaloznom izdanju
Legendarni češki nogometaš Pavel Nedved je dospio u žižu javnosti nakon što se pojavio snimak kako se zabavlja s tri polugole djevojke.

Na videu koji kruži internetom vidi se kako potpredsjednik Juventusa pleše s tri djevojke u donjem vešu i očito se odlično zabavlja, a u jednom trenutku je jednu od djevojki uhvatio za grudi.

Nedved retired 13 years ago but still has his hands on trophies.pic.twitter.com/OZhdyISi1V

S njime je na videu bila i njegova bivša djevojka Lucie Anovcinova s kojom je u međuvremenu raskinuo što je potvrda da se radi o starijem snimku.

Ni on ni njegov klub Juventus se još nisu službeno oglasili.

Nakon ovog skandala, usnimljen je u novom jednako skandaloznom izdanju.

Sada je izašao novi video u kojem je snimljen kako mrtav pijan tetura po ulicama. Nije poznato je li to bio nastavak od prijašnjeg događaja, ali je poprilično iznenadio javnost. 

Sve ovo je komentarisala i Nedvedova partnetica Dara Rollins s kojom je on u vezi od 2021. godine.

Dara Rolins revealed the truth about her relationship with Nedvěd: How it  all started ~ World Today News

"Svi mi imamo prošlost. A Pavlova je dosadno uzorna u pogledu njegove privatnosti. Svi znamo za slične zabave, tužno je kada od toga imaju koristi tzv. prijatelji, koji u takvim slučajevima uživaju na tuđi račun i onda to ovako zloupotrebljavaju. U svakom slučaju, to ne mijenja naše dobre odnose. Volim ga još više", poručila je češka pjevačica.

Nedved je u dresu Juventusa 2003. godine osvojio Zlatnu loptu i nije bio sklon nedoličnom ponašanju ili skandalima. Već nekoliko godina je na funkciji potpredsjednika Juventusa, ostaje za vidjeti kako će slavni klub reagirati. 

Nedved se, inače, rastavio od supruge Ivane 2019. godine nakon 25 godina braka, a njega su i prije pokretanja brakorazvodne parnice paparazzi uhvatili sa 23 godine mlađom djevojkom Lucijom Anovčinovom.

Ona je u svojoj Češkoj poznata kao velika obožavateljka konja, a skoro se i sama bavila time.

(A. Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana