18.6.2022. 15:19
Teška saobraćajna nesreća na putu prema Bjelašnici: Prisutna vozila Hitne i vatrogasne pomoći
Danas u podnevnim satima na saobraćajnom putu prema Bjelašnici prema navodima naših čitatelja dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Prema fotografijama i informacijama koje smo dobili od naših čitatelja saobraćaj je zaustavljen, a na terenu su osim policijskih službenika prisutna kola Hitne i vatrogasne pomoći.

Opis nije dostupan.

Kako je za medije potvrđeno iz PU Istočno Sarajevo, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula je jedna osoba. U nesreći su učestvovala dva vozila, kombi Renault i putničko vozilo marke Škoda. 
Vozilom kojim je upravljala osoba S.J. je smrtno stradala, dok je suvozač povrijeđen, zajedno sa ostale tri osobe iz drugog automobila. 

Prema nezvaničnim infoarmacijama, osoba koja je poginula, pripadnik je MUP-a Kantona Sarajevo.

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana