24.3.2024. 15:06
Emotivni oproštaji od velikana Sidrana: Laku noć, čika Avdo, sretni smo što smo živjeli s tobom
Toliko emotivnih riječi posvećeno je velikanu Abdulahu Sidranu od kako se saznalo da je preminuo. Brojni političari, glumci, javne ličnosti...

Halid Bešlić je na društvenim mrežama napisao:

- Otišao je jedan veliki čovjek. Rahmet ti plemenitoj duši i neka ti je laka ova naša Bosanska zemlja.

Kultna grupa "Zabranjeno pušenje", sa Sejom Sexonom na čelu, oprostil se od Sidrana stihovima pjesme "Laku noć stari".

- "Laku noć stari, I zaspi mirno, po prvi put. Laku noć stari, više ne čeka niko tvoje ruke i tvoj trud." Laku noć, čika Avdo, sretni smo što smo živjeli s tobom - navedeno je.

Bh. glumac i voditelj Tarik Filipović podijelio je na Instagram profilu dvije fotografije, jednu Sidranovog portreta, a drugu na kojoj poziraju zajedno.

- "Tobom su prošli ratovi, oblaci crnih zastava, al’ nisu stali svatovi, i pjesma nije zastala…" - napisao je Tarik u svojoj objavi.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana