20.4.2024. 8:49
Nastavlja se Premijer liga BiH: Sve oči uprte na Koševo
Današnjim utakmicama u Čitluku, Modriči i Sarajevu nastavlja se 27. kolo fudbalske WWIN lige Bosne i Hercegovine.

Prvo će od 13:30 sati na teren istrčati fudbaleri Širokog Brijega i Igmana. Konjičanima je svaka utakmica do kraja sezone kao finale, pa tako i ova.

Sa druge strane, Širokobriježani su nakon ispadanja iz Kupa BiH sredinom sedmice ostali bez gotovo svih šanse za izlazak u Evropu, pa će do kraja sezone biti rasterećeni.

Nešto kasnije od 16 sati ponovo će se sastati ekipe Sloge Zrinjskog. Bit će ovo čak treći međusobni duel ova dva tima u samo 17 dana, s obzirom da su Plemići prije par dana izbacili Dobojlije iz polufinala Kupa naše domovine.

Sloga se i dalje bori za Evropu, dok Plemići žele koliko toliko da se uključe u šampionsku trku.

I konačno od 20:45 sati pod svjetlima reflektora Sarajevo će na Koševu ugostiti Borac u najvećem derbiju ovog kola.

Banjalučani jure ka šampionskom naslovu, dok Sarajlije traže bodove koji bi im itekako značile za izlazak na euroscenu.

(Erna H.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana