20.4.2024. 12:07
Završen sastanak na Grbavici: Donesena odluka o Bruni Akrapoviću
FK Željezničar je jutros održao sastanak na Grbavici, a poslije dugih razgovora donesena je odluka o treneru.

Poraz od Posušja 1:0 u utakmici u kojoj su 70 minuta imali igrači više na terenu i nerealizovani penal koštao je posla Brunu Akrapovića, saznaje Sport1. 

Željezničar se odlučio na veliki rez pred završnicu sezone i na ovaj način pokušaće da razdrmaju ekipu pred ključne bitke u borbi za očuvanje statusa u elitnom rangu bh. fudbala.

Pored Brune Akrapovića, nezvanično, smijenjen je i kompletan stručni štab, tako da će Plavi sa potpuno novim licima ući u završnicu sezone.

Očekuju se uskoro i zvanična potvrda, ali i novi potezi rukovodstva Željezničara, te odluka o tome ko će voditi ekipu u posljednjem mjesecu takmičenja sezone 2023/2024.

(Erna H.) 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana