1.2.2021. 16:36
"Psihijatar mi je rekao da on ima poremećaj jer mi je rekao da sam niži od njega 50 cm. Čuo sam da neko nekome kaže: 'Glup si, ružan si, prljav si', ali ovo nikada"
Narodni poslanik SNSD-a, Momčilo Antonić, uvrijedio je banjalučkog odbornika Ivana Begića (PDP) napisavši na svom Facebook profilu da je Begić, između ostalog, ustaša, ali je dodao još mnogo toga.

"Ne znam je li me ovaj Begić mrzi što je Draškov kmet tj. irvas, što je niži od mene 50 cm, zbog auta ili samo zato što je ustaša? Ili sve ukupno!? Ja mislim da je sve ukupno, ali ipak ustaška krv je dominantna. Ne smeta njemu auto, već ova tri prsta, kao što mu smetaju plakati Vučića i Dodika na na autoputu 9. januar. Ivane reci svojim biračima ko ti je bio ujak čije ime nosiš", napisao je Antonić na Facebooku.

Danas je ovaj status za Source.ba portal prokomentarisao banjalučki odbornik, Ivan Begić. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana