9.11.2020. 14:40
Klinički zavod za radiologiju SKB Mostar od utorka u punom kapacitetu
Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar obavještava javnost kako obavljaju sve dijagnostičke, terapijske i operativne procedure i postupke za sve onkološke bolesnike kao i sve ostale neodložive i hitne pacijente.

Također, iz SKB-a poručuju kako od utorka radi i Klinički zavod za radiologiju.

"Shodno navedenom, smatramo potrebnim istaknuti da Klinički zavod za radiologiju SKB Mostar od sutra, 10. studenoga, radi u punom kapacitetu za sve naručene pacijente, uz poštivanje određenih epidemioloških pravila. Naime, pacijenti koji trebaju uslugu Kliničkog zavoda za radiologiju trebaju priložiti negativan PCR test na koronavirus, ne stariji od 48 sati ili potvrdu o preboljenoj covid-19 infekciji u zadnja četiri mjeseca, a koju izdaju obiteljski liječnici", priopćio je Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana