24.3.2024. 21:42
Poznata pjevačica završila u bolnici
Pjevačica Nada Topčagić primljena je sinoć u Urgentni centar.

Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se sproveli dalji pregledi – rekao je dobro upućeni izvor za “Blic".

Muž pjevačice Zlatko se za “Blic” oglasio i istakao da je svjesna i van životne opasnosti.

Nada Topčagić već decenijama uživa u skladnom braku sa suprugom Zlatkom Đorđevićem. Osim što su njih dvoje životni saputnici, pjevačici je suprug velika podrška i u karijeri.

Oni iz braka imaju sina Mikicu i unuke, a kako godine prolaze oni sve češće bježe iz grada u svoju vikendicu na Tari piše Blic.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana