31.1.2022. 8:45
Nihad Alibegović ispričao nestvarnu anegdotu sa nastupa: Jedna žena prišla je mom harmonikašu, stavila 50 eura na harmoniku a uzela 100 maraka
Gotovo pa svi pjevači rado podijele sa javnošću simpatične detalje iz svoje karijere. Obično su tu anegdote sa nastupa, a Nihad Alibegović nije otišao tako daleko, već nam je ispričao detalj sa njegovog najsvježijeg nastupa dočeka Nove godine.

Naime, oko 12 sati na sam ulazak u Novu godinu došla je grupa Roma, uredno platili ulaz, svi dotjerani u firmiranim stajlinzima, veselili se, igrali, pjevali… A onda se desilo da je mlada žena iz pomenutog društva, koje inače nije štedjelo na bakšišu, prišla harmonikašu, stavila 50 eura na harmoniku a uzela 100 maraka.

Nihad od smijeha nije mogao da gleda u nju, pa se okrenuo, maltene prestao pjevati, dok je harmonikaš Meša sve pratio samo pogledom prepunog iznenađenja. Naravno, dalje se pravi šou. Čim su sjeli za sto Nihad je rekao da otvara mjenjačnicu, zapravo tako će pisati na harmonici mjenjačnica. Svi su u suzama bili od smijeha.

-Svašta sam doživio u karijeri, po kafanama, klubovima, diskotekama, ali ovako nešto nikada. Estrada je bukvalno u suzama kada su doznali za pomenuti događaj. Najsmješniji detalj bio je da je ona prišla harmonikašu kao da je on rekao da zamijeni novac. A on u šoku – kroz smijeh je kazao Nihad, prenosi avaz.


(Admir O.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana