28.3.2024. 17:02
Izbjegla suočavanje s Džinovićem: Evo zašto se Melina nije pojavila na ročištu
Haris Džinović od danas je i zvanično razveden od Meline, koja će se odsad prezivati ponovo Galić, a otkriveno je zašto se nije pojavila u Sudu.

Džinović je, najprije, rekao da ne zna razloge njenog izostanka, ali su mediji prenijeli da ona i nije bila u obavezi da prisustvuje parnici.

Oni su ročište imali zakazano za danas u 11 sati u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu gdje je pjevač došao sa svojim pravnim zastupnikom.

Međutim, Melina, prema svim pravnim stavkama, nije ni bila u obavezi da se pojavi, već je bilo dovoljno da dođe samo njen advokat koji je zastupa. Kako se dalje navodi, brak se može razvesti i u slučaju odsustva stranke, što se ovoga puta i desilo.

Podsjetimo, Haris i Melina su danas i zvanično razvedeni, a pjevač je po izlasku i sudnice najstrašnije opleo po bivšoj supruzi.

- Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao... Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne vjerujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu, to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi napamet da provjeram. Jedno od dvoje nasljednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu - rekao je Haris, piše Kurir.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana