17.11.2020. 14:00
3
Iz DF-a poručuju: Bilo bi licemjerno da DF bude dio nove Vlade KS, ali ćemo davati podršku
Kantonalni odbor Demokratske fronte Sarajevo smatra da, zbog trenutne političke i epidemiološke situacije, nova skupštinska većina u Kantonu Sarajevo treba ubrzati proces formiranja nove Vlade Kantona Sarajevo.

Pozvali su sve političke subjekte i zastupnike da ni na koji način i ne pokušavaju opstruirati formiranje nove vlade, koja je dobila politički legitimitet od građana na proteklim izborima, saopćeno je iz te stranke.

- Shodno tome, smatramo da bi bilo licemjerno da DF bude dio nove vlade, ali ćemo davati podršku prijedlozima i rješenjima u interesu građana. Novoj parlamentarnoj većini želimo uspjeh u radu - navodi se u saopćenju DF-a.

(Fena)

Vlada KSDF
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.