20.11.2021. 15:10
0
Razbojnici vezali i maltretirali bračni par
FOTO: Ilustracija
Odigrala se prethodne noći veoma neprijatna situacija u naselju Horozovići, u Sanskom Mostu. Sinoć su jednom bračnom paru provalnici ušli u dom i svezali ih, a zatim i opljačkali.

Prema saznanjima medija, u kuću bračnog para Horozović ušli su raznojnici,  a zatim vezali ljude te im tražili novce. Navodno su ih i zlostavljali,  javljaju osobe upoznate sa situacijom.

 

 

Portparol MUP-a Unsko-sanskog kanton, gospodin Adnan Beganović iz Policijske stanice Sanski Most kazao je kako su dojavu o slučaju zabilježili jutros oko 9 sati i počeli raditi na rasvjetljavanju navedenog slučaja.


"Obaviješteni smo da je bračni par Horozović od strane nepoznatih počinilaca napadnut u toku noći. Upali su im u kuću, vezali ih i izvršili otuđenje određene količine vrijednosnih stvari i novca. Sektor Krim-policije s pripadnicima PS Sanski Most vrši uviđaj nakon čega ćemo znati više informacija", naveo je Beganović u izjavi medijima.


O stanju supružnika, Beganović kaže:

- Gospodin je prebačen u Urgentni centar Banja Luka gdje je zbog povreda hospitaliziran. Čekamo stepen povreda – zaključio je Beganović.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.