30.6.2022. 8:30
0
Radovi na bazenu na Dobrinji privode se kraju
Radovi na otvoreno bazenu na Dobrinji privode se kraju. Kako je u srijedu navečer objavio načelnik općine Novi Grad Semir Efendić u toku je postavljanje keramike, a radovi se izvode noću.

"Za 15-20 dana kompletan bazen bi trebao biti završen, kako keramika unutar bazena, tako i vanjsko popločavanje oko bazena. U isto vrijeme traju završni radovi na mašinskim i elektro instalacijama. Nakon toga ostaje još da se naspe voda", napisao je Efendić.

Inače keramičke radove izvodi firma iz Turske jer na našem tržištu nema dovoljno firmi koje te poslove vrše sa 100 posto preciznošću uz korištenje laserske opreme.


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.