11.4.2023. 8:50
0
Direktor GRAS-a: U Sarajevu nema lažnih revizora, radilo se o redovnoj kontroli. Ne znam na osnovu čega su putnici pomislili da se radi o lažnim revizorima
Senad Mujagić, direktor GRAS-a bio je gost emisije Špica u programu TVSA u kojoj je između ostalog govorio o takozvanim lažnim revizorima, koji su se navodno pojavili u Sarajevu.

Na pitanje novinara da li su se u GRAS-ovim vozilima pojavili lažni revizori, Mujagić je to demantirao.

- To je lažna informacija. Radilo se o redovnoj kontroli. Ne znam na osnovu čega su putnici pomislili da se radi o lažnim revizorima. Uredno su radili svoj dio posla. Mada, prije nekoliko godina smo imali situaciju kada su se u vozilima javnog prijevoza pojavljivala neovlaštena lica koja su vršila kontrolu karata. To se dešavalo pretežno u noćnim satima u starom dijelu grada. Od tada nismo imali takve situacije – poručio je Mujagić. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.